U bent hier

Nonsense musical-show gebracht door Westel Musical

Westerlo
24.09.2014 - 00.22u
Door: Herman Gezelle

Begin oktober brengt Westel Musical een nieuwe hilarische musical op de planken. Na de vorige drie producties gaan zij deze keer de vrolijke toer op met een nonsense musical-show.  Wanneer de Little Sisters of Hoboken ontdekken dat hun kok per ongeluk door een dodelijke voedselvergiftiging 52 zusters naar een andere wereld heeft geholpen, moeten ze als de bliksem geld zien in te zamelen om de begrafenissen te kunnen bekostigen. De beste manier lijkt een show te organiseren…

Tijdens deze benefietavond proberen de overgebleven zusters in het klooster het beste van zich zelf te geven. Sommige van hen hebben wel wat talent om op de planken te staan of toch niet ? Deze vrolijke musical met zang en dans wordt live ondersteund door een uitgebreid 18-koppig nonnenorkest bestaande uit strijkers, blaasinstrumenten, piano, keyboards en percussie.

Na  ‘I love you, you’re perfect, now change’, ‘The Scarlet Pimpernel’ en ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’, wordt ‘Nunsense’ de vierde musical productie van Westel Musical. Onze vereniging heeft de eer gekregen om de vernieuwde versie van deze succesvolle musical voor het eerst op te voeren in Europa.

Speeldata en info : De voorstellingen vinden plaats op 3, 4, 10 en 11 oktober om 20u in de polyvalente zaal van Voorkapel – Westerlo (Stijn Streuvelstraat 11, Westerlo). 

Tickets kan je reserveren op info@westelmusical.be of 0496 070 553 (elke dag vanaf 18u).

 

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto