U bent hier

Noodopvang voor kinderen van niet-thuiswerkende ouders

Mol
29.10.2020 - 17.51u
Door: Lex Verellen

Tijdens de verlengde herfstvakantie op maandag 9 en dinsdag 10 november voorziet het gemeentebestuur noodopvang in drie kinderclubs. De noodopvang is er voor kinderen waarvan beide ouders niet thuis kunnen werken.

De ouders leggen hiervoor als bewijs een attest van hun werkgever voor. Vooraf inschrijven is verplicht via I-school. De opvang is gratis.

De opvang op 9 en 10 november vindt plaats in dezelfde kinderclubs als de opvang die we organiseren in de rest van de herfstvakantie:

- in kinderclub Krekeltje, Don Boscostraat 37A, voor kinderen van kinderclubs Bieke en Krekeltje

- in kinderclub Pardoes, Sluis 159, voor kinderen van kinderclubs Loewie, Mowgli, Pardoes en Timon

- in kinderclub Windekind, Beukenbosstraat 15, voor kinderen van kinderclubs Baloe, Robbedoes en Windekind

We voorzien opvang van 7 tot 18.30 uur. Voor de organisatie van de opvang volgen we strikt de coronarichtlijnen van het Agentschap Opgroeien. Ouders die in een zorgberoep zitten, krijgen voorrang.

Inschrijven verplicht!

· Je reserveert per kind en per opvangmoment via het online reservatiesysteem I-school. Je schrijft in op de reservelijst.

· Kinderen die nog niet gekend zijn in i-School moeten eerst het aanmeldingsformulier op de website van de gemeente Mol invullen: https://www.gemeentemol.be/eloketdetailv2.aspx?id=177

· Je mailt het attest van je werkgever naar bkomol@gemeentemol.be. Als er twee ouders zijn, verwachten we een attest van beide ouders.

· Na controle van het attest schrijft de dienst buitenschoolse kinderopvang je kind in, zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

· Je ontvangt een mail ter bevestiging van de inschrijving. Enkel wanneer je kind op de definitieve lijst staat, kan het opgevangen worden.

· Inschrijven kan tot de dag voordien tot 12 uur.

Meer info: dienst buitenschoolse kinderopvang (schoolgaande kinderen), bkomol@gemeentemol.be, 014 33 15 72

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto