U bent hier

Noord-Zuid Kempen : einde werken Minderhinderkruispunten in zicht

Kempen regio
03.07.2012 - 10.00u
Door: Herman Gezelle

De 3e en laatste fase van de werken aan de Minderhinderkruispunten verloopt vlot. De 2 laatste kruispunten worden momenteel afgewerkt.Het kruispunt Nijverheidsstraat / Moleneinde zal op vrijdag 6 juli na de ochtendspits worden opengesteld.Het kruispunt Industrielaan / Hoogbuul Olen zal op vrijdag 13 juli worden opengesteld. Beide kruispunten zijn dan omgevormd tot lichtengeregelde kruispunten.  

Met het openstellen van deze twee kruispunten, zijn we aan het einde gekomen van de werken aan de Minderhinderkruispunten, die van start zijn gegaan in de zomer van 2011.

In totaal werden maar liefst 10 belangrijke kruispunten aangepast. Deze werken waren nodig om de verwachte stijging van het verkeer te kunnen opvangen, dat door de grotere werken aan het op- en afrittencomplex van Geel-West o.a. via Geel-Oost zal omrijden.

In de loop van augustus gaan deze werken van start. Aanvankelijk zal de hinder nog vrij beperkt zijn, maar vanaf eind oktober 2012 zal de impact van de werken toenemen, oa door het afsluiten van de zuidelijke op- en afrit van Geel-West van de E313.

Foto archief / N.
imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto