U bent hier

Noord-Zuid Kempen : op- en afrit Geel-Oost terug open vrijdag 22 juni

Kempen regio
20.06.2012 - 10.00u
Door: Herman Gezelle

De werken aan Geel-Oost, waarbij de rotonde met de Nieuwe Baan (N174) werd getransformeerd tot een lichtengeregeld kruispunt, naderen hun einde. Op vrijdag 22 juni zal deelfase 4b, de laatste fase van de werken, afgerond worden.

De op-en afrit van en naar de E313 aan Geel-Oost zullen dan ook in de late namiddag terug opengesteld worden voor verkeer.

Lichte hinder
Verwacht wordt wel dat er in de komende weken nog een lichte hinder kan ontstaan, wanneer de laatste kleine werkzaamheden rond het kruispunt worden aangepakt. Het gaat hier om herstellingswerken aan het fietspad ter hoogte van de Nieuwe Baan - Eindhoutseheide. Fietsers moeten vanaf 2 juli gedurende ongeveer een week een kleine omleiding volgen.

Hiermee komt een einde aan de werken die in oktober 2011 gestart zijn. Van alle Minderhinderkruispunten, moeten nu enkel nog het kruispunt Industrielaan / Hoogbuul en het kruispunt Nijverheidsstraat / Moleneinde afgewerkt worden. Deze werken zouden binnen een drietal weken afgerond moeten zijn.

Dan zijn 11 belangrijke kruispunten aangepast, zodat ze het bijkomende verkeer kunnen slikken, dat verwacht wordt, wanneer in oktober 2012 de ingrijpende werken aan Geel-West van start zullen gaan.

Dit betekent dus ook dat alle op-en afritten aan Geel-Oost en Geel-West toegankelijk zullen zijn tijdens het Belgisch Kampioenschap wielrennen in Geel, dat doorgaat op 24 juni.

Voor meer praktische informatie over het Belgisch Kampioenschap wielrennen, surf naar www.bkgeel.be.Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto