'Dag lieve lezeres, dag stoere lezer, .... volgens ons heb jij een behoorlijk mooie stem.Schraap uw keel eens en zing : “ ’t Is weer voorbij die mooie zomer.”

 Als ge een wijsje dat men voorzingt na een paar keer kunt nazingen, dan ben jij, man of vrouw, van harte welkom bij Canta Libre, het koor van Noorderwijk. Wij repeteren iedere woensdagavond van 20.15 u tot 22.30 u in ’t parochiecentrum van Noorderwijk.
 
Als je graag zingt maar ’t niet goed durft om zomaar te komen, bekijk dan onze website
eens    www.cantalibre.be  of  bel 014 262313 of mail naar info@cantalibre.be, of spreek één  van onze koorleden aan die je misschien kent, of kom op 22 december in de voormiddag eens langs bij dagbladhandel Paperclip in Noorderwijk.

Om de feestdagen goed in te zetten serveert de Kerstman daar voor alle klanten een nieuwjaars-soepje of een drankje, en ons koor brengt er vanaf 10.30 uur de feestsfeer in met kerst- en driekoningenliedjes
 
’t Is weer voorbij die mooie zomer ... inderdaad, we zijn nu die kerst- en driekoningenliederen aan ’t repeteren.

Zaterdag 5 januari zingt ons koor weer driekoningen, in de voormiddag kan je ons horen in ’t dorp van Noorderwijk. Vanaf ’s middags verdwijnen we wel uit het straatbeeld van ’t dorp. We zingen dan voor de bewoners van de serviceflats Noorderhof (apotheek Noorderwijk), en voor de bewoners van de rusthuizen St. Anna te Herentals en Sint Jozef te Wiekevorst.
 
Zin om mee te zingen  ?   
Zingen is een gezonde en één van de meest goedkope, plezante hobby’s. Zingen is niet alleen goed voor je stem, het werkt, ondanks de inspanning ontspannend. Je leert uw longen beter gebruiken , ja, ’t  is gezond voor gans uw lichaam.