Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noordkaap swingt met exclusieve reünie op Clamotte Rock

Noordkaap
Ter ere van de Week van de Belgische muziek, gesteund door talrijke radio- en tv-stations, concertzalen en festivals, kondigt Clamotte Rock een nieuwe reeks – Belgische – namen aan.
 
Op vrijdag 19 mei staat er met Noordkaap een mooi stukje Belpop geschiedenis in Herenthout. Stijn Meuris zal ongetwijfeld een hele tent meekrijgen met een setlist aan meezingers als Ik Hou Van U, Satelliet Suzy, Arme Joe en Wat Is Kunst. Ze verkopen makkelijk meerdere AB’s en Roma’s uit. Laat dat een waarschuwing wezen voor de ticketkopers om snel te handelen.
 
Naast Noordkaap tovert de organisatie achter Clamotte Rock een tweede verrassing uit hun hoed voor vrijdag 19 mei. De Kempense metal sensatie Sons of Lioth komt na lang aandringen terug samen. Aangezien ze hun laatste show speelden in 2016 op Clamotte Rock, is het niet meer dan logisch dat ze hier ook hun reünie optreden plannen. Het belooft een spektakel te worden met talrijke showelementen en special effects, zoals het een heavy metal concert betaamd.
 
Verder tekenen The Yummy Mouths nog present op vrijdag en RHEA op zaterdag 20 mei. The Yummy Mouths hebben hun roots op 2 straten verwijderd van het festivalterrein en brengen poppy postpunk. RHEA komt dan weer van het verre Gent en scoort de ene na de andere hit in De Afrekening van Stubru.
 
De organisatie laat weten dat er nog vele namen en enkele verrassingen zullen volgen in de volgende weken.
Tickets zijn beschikbaar via de website www.clamotterock.be
en in dagbladhandels Papyrus in Nijlen en ’t Krantje in Herenthout.
Noordkaap

Deel dit artikel