De derby die jaren en jaren als de derby der derby's genoteerd stond... geen enkele wedstrijd leefde ooit meer dan die tegen Hezewijk en andersom was dat natuurlijk ook zo. Het voelde raar aan vooraf om te weten dat dit voor het allerlaatst plaats vond. Bij Hezewijk waren ze alleszins vast van plan om ambiance te brengen, er werd flink wat vuurwerk de lucht in geschoten, de kant van de tribune kleurde gedeeltelijk rood.

Toch was het de thuisploeg die het beste uit de startblokken schoot. De ene kans volgde de andere op en meermaals trof Noordstar de paal. Hezewijk knokte zich in de wedstrijd en kreeg op zijn beurt enkele kansjes. Bij de rust stond er nog steeds een brilscore op het bord.

Ook na de rust probeerde Noordstar om een voorsprong te forceren, tegelijkertijd moest het opletten voor de tegenprik, want een tegendoelpunt moest kost wat kost vermeden worden. Na 90 minuten was de bal nog geen enkele keer over de doellijn geweest...alsof deze wedstrijd geen winnaar mocht kennen.

'De allerlaatste wedstrijd van Noordstar tegen Hezewijk komt in de boeken te staan als een gelijkspel : 0-0 was de eindstand. Wij wensen de spelers van Hezewijk veel succes toe bij hun toekomstige ploegen. Noordstar neemt het volgende week thuis op tegen Ramsel...supporters op
post graag.'    Verslag en foto's Annick Van den Bruel / HD Video Ludo Coenen / NNieuws.