U bent hier

Noordstar - Exc. Bouwel 0-0 : 'Billijke puntendeling'

Grobbendonk | Herentals
29.11.2021 - 14.44u
Door: Herman Gezelle

Exc. Bouwel nam bij Noordstar, de tweede in de stand, een verdiend punt mee naar huis.
Bouwel-coach Maarten De Voeght : 'Op een slecht bespeelbaar veld, nam de thuisploeg de bovenhand. Maar meer dan een handvol corners leverde dit aanvankelijk niet op. Na een mooi uitgespeelde aanval kon Mariën net niet besluiten op doel. Noordstar had veldoverwicht, maar Exc. Bouwel onderging gecontroleerd.

De tweede helft bood iets meer spektakel. Na een knappe combinatie over rechts, had Hoefnagels de openingstreffer aan de voet. De bezoekende doelman hield met een beenveeg de 0 op het bord.

Even nadien botste Hoefnagels op Subakty, maar de scheids wuifde protest voor een strafschop weg.

Het laatste halfuur namen de bezoekers het heft in handen. Zo werd Huysmans diep gestuurd, maar hij besloot op de thuisdoelman. Iets later zette Schenck een individuele actie op maar zijn schot was niet gekadreerd.

In de laatste minuten draaide Huysmans zich nog mooi vrij in de 16 van Noordstar, waar hij foutief werd gestopt. Ongeloof bij eenieder wanneer de scheids weigerde om de bal op de stip te leggen.

Zo eindigde de match zoals ze begon. Al bij al een billijke eindstand aangezien beide ploegen een helft voor hun rekening namen.  We zitten in een prachtige opwaartste spiraal.'

Carlo Michielsen Noordstar-coach : 'We domineerden de eerste helft.   De supporters kregen te vaak middenveldspel.  De ref had voor een fout op Hoefnagels wel een penalty mogen fluiten.  Al bij al leggen we ons neer bij de puntendeling.'  Foto's Peter Verstraeten/ NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto