'De boodschap om de overwinning binnen te halen, werd klaar en duidelijk overgebracht, logisch ook na 2 nederlagen en een gelijkspe...l. Om de top van het klassement in zicht te houden, waren de 3 punten vandaag meer dan noodzakelijk. De thuisploeg vliegt er dan ook meteen tegenaan, waardoor Vermeulen van MLK al na 5 min. aan de noodrem gaat hangen en zich gelukkig mag achten dat hij er met geel vanaf kwam.

Het werd slechts uitstel van executie...13e min. en Philip van Herck telt doelman De Naegel uit : 1-0. En 2 min. later verdubbelt Niels Caers de score : 2-0, Noordstar zit op rozen. De overmacht is groot en de kansen stapelen zich op...doch onze jongens vergeten zichzelf te belonen en zo staat het bij de rust nog steeds 2-0.

Iedereen zag al een monsterscore in zicht, maar het kanon sputterde en de doelpunten bleven verder uit. MLK geeft zich duidelijk nog niet gewonnen, Biermans frommelt de bal onverwachts voorbij doelman Henderickx...het staat zowaar 2-1.
Hoewel de bezoekers nieuwe moed putten uit dit doelpunt, stapelen ze de overtredingen verder op, na 54 speelminuten staan er al 4 gele kartonnetjes genoteerd. In amper 5 min. tijd slagen Smans en Dierckx erin om een 2e gele kaart te krijgen en mogen beiden vroegtijdig gaan douchen. Nick Tamble legt op luttele minuten van het eindsignaal de definitieve score vast : 3-1 en opdracht volbracht ! Volgende week is ons eerste elftal vrij, op 15 november komt leider Poederlee op bezoek in de Tarwestraat, wij rekenen dan op de massale steun van onze supporters.'

Verslag en foto's: Annick Van den Bruel/Noordstar/Nnieuws.be

Noordstar speelde met : Jens Henderickx, Tom T'Seyen, Jo Meir, Giliam Spruyt, Reggy Van Orshaegen, Thijs Lambaerts, Bert Van Hove, Nick Tamble, Niels Caers, Philip van Herck, Jeffrey Willems, Mathias Tubex, Robbe Verreydt, Bert Tamblé en Davy Van Bael