Hoi Ludo, Jef, wegens de vorige 2 weken geen verslaggeving ter plaatse zend ik nog eens het verslag van vandaag door

Noordstar - Netezonen 4-0 !

Na de mindere prestaties van de afgelopen weken, zaten de Noorderwijkenaren nog eens aan de feestdis. Aanvankelijk speelden de bezoekers nog eventjes mee in de eerste 20 minuten, daarna ging het berg af en was Noordstar heer en meester. Het bezorgde zo zijn jarige trainer Carlo Michiels de 3 punten als cadeau...waar is da feestje...op Noordstar was da feestje ! Caers opende de score voor zijn ploeg in de 25e min. en 5 min. voor rust verdubbelde hij de cijfers op het scorebord. Op slag van rust prikt Fons Simons de 3-0 tegen de touwen...Noordstar zit op rozen halfweg de wedstrijd. De 2e helft was eigenlijk overbodig, identiek spelbeeld als in de eerste helft, Philip van Herck legt in de 66e min. de eindcijfers vast : 4-0. Meer dan verdiende overwinning, hopelijk is de trein nu terug vertrokken...

Noordstar speelde met : Jens Henderickx, Peter Engels, Jurgen Wuyts, Paul Vinck, Thijs Lambaerts, Fons Simons, Bert Van Hove, Hendrickx Pieter-Jan, Scheerens Yannick, Caers Niels, Philip van Herck, Hans Laeremans, Brent Wils, Jeffrey Willems en Davy Van Bael.

Doelpunten waren van Niels Caers (2), Fons Simons (1), Philip van Herck (1)