Trainer Carlo Michiels kon in deze wedstrijd nog steeds niet rekenen op de gekwetste Jeffrey Willems, ook Jeroen Smeyers geraakte zaterdag geblesseerd bij de reserven... De coach voerde enkele wijzigingen door in zijn ploeg...zo werd Niels Caers diep in de spits gezet en verhuisde Pieter-Jan Hendrickx naar de rechterflank. Hans Laeremans schoof dan weer enkele rijen vooruit naar het middenveld. Het mocht allemaal niet baten...

Al na 8 minuten bracht kapitein Kurt Cuyvers zijn ploeg op een 0-1 voorsprong en was Noordstar op achtervolgen aangewezen. In de eerste 20 minuten was de thuisploeg zeker niet de mindere van Punt-Larum, doch lady luck zat zeker niet in het thuiskamp. Door de vroege achterstand werd het er niet makkelijker op en holde Noordstar achter de feiten aan. Op slag van rust verdubbelde Teun Van Reusel de voorsprong voor zijn ploeg : 0-2.

Noordstar kon in de tweede helft geen vuist meer maken en kon het spel enkel ondergaan. Ook de vervangingen van trainer Michiels brachten geen zoden aan de dijk en in de 88' minuut tikte Jamal Lamghari de 0-3 voorbij doelman Hendrickx. In de toegevoegde tijd scoorde ex-Noordstar speler Jonas Donckers de 1-3 in eigen netten...Verdiende zege voor Punt-Larum. Doorspoelen nu en op naar volgende week voor de wedstrijd tegen en in Hallaar.

Noordstar speelde met Jens Hendrickx, Peter Engels, Paul Vinck, Jo Meir, Thijs Lambaerts, Fons Simons, Hans Laeremans, Pieter-Jan Hendrickx, Yannick Scheerens, Bert Van Hove en Niels Caers. Reserven waren : Davy Van Bael, Philip van Herck, Jurgen Wuyts en Mathias Tubex