U bent hier

Noordstar-Wiekevorst: 0-0

Herentals
24.11.2014 - 16.04u
Door: Hans Vertommen

Noordstar bleef vandaag steken op de brilscore. Hoewel de thuisploeg voortdurend balbezit opeiste en heel zeker de betere ploeg was. kon het dit overwicht niet verzilveren. De snelle voorlijn van Noordstar met Scheerens, Willems en Caers, deed de verdediging van Wiekevorst flink pijn. De kansen kwamen er wel, doch de finishing touch ontbrak... Bij de bezoekers was er terecht bezorgdheid te bespeuren dat het fysiek heel moeilijk zou worden. Bij de rust stond er echter nog steeds dezelfde stand als bij aanvang van de wedstrijd. Het spelbeeld bleef ook na de pauze identiek hetzelfde.

Overwicht en meer balbezit voor Noordstar, doch de afwerking haperde.  Aan het einde kwam even het spook van Tongerlo voor ogen en leek de wedstrijd weer op een doemscenario af te stevenen want Wiekevorst kwam nog enkele keren gevaarlijk uit de hoek. Gelukkig kwam het deze keer niet zo ver en werd er opgelucht adem gehaald bij het laatste fluitsignaal... Eindstand 0-0, met een dubbel gevoel...hier zat veel meer in...

Noordstar speelde met : Jens Henderickx, Peter Engels, Jurgen Wuyts, Thijs Lambaerts, Jo Meir, Fons Simons, Pieter-Jan Hendrickx, Yannick Scheerens, Bert Van Hove, Niels Caers, Jeffrey Willems, Joren Lambaerts, Mathias Tubex, Hannes De Crock en Davy Van Bael.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto