Caers scoorde in vierde provinciale D vier keer voor leider Noordstar. Willems maakt de 5-0 rond.

Noordstar alleen leider

Na de winst van vorige week tegen Achter-Olen, begint Noordstar met veel vertrouwen aan de wedstrijd.

Een eerste aanval en meteen raak met een voorzet-schot van Thijs Lambaerts die tegen de 2de paal gaat, de rebound wordt binnen gekopt door Niels Caers : 1-0
Pieter-Jan Hendrickx kan vanop links hard op doel schieten, de bal gaat net voorlangs.
Corner genomen door Mario Witvrouwen wordt door Joost Smeyers op de paal gekopt.
Een laag schot van Pieter-Jan Henderickx wordt door de keeper van Zoerle gepakt. Pieter-Jan Hendrickx stuurt met een lange pas Niels Caers op rechts weg, die zijn man afhoudt en dan met rechts in de lange hoek binnen schiet : 2-0 !
Jeffrey Willems wordt door een dieptepas van Niels Caers alleen op de keeper gestuurd, ontwijkt deze en kan voorzetten op Mario Witvrouwen, maar een Zoerle-speler en keeper kunnen na 3 doelpogingen de bal nog weg spelen en weg kans.

Ruststand : 2-0

Na wat middenveldvoetbal is het wachten tot de 67e minuut. Jo Meir kan zich doorzetten van achter links tot aan het doel , de keeper kan de bal weren, maar Niels Caers is goed gevolgd en kan zo zijn 3e goal van de match scoren : 3-0 ! Twee minuten later is het opnieuw prijs . Door een lange pas van Paul Vinck wordt Niels Caers weggestuurd en deze vloert de keeper in de langste hoek : 4-0 en tevens 4de goal van Niels Caers in deze wedstrijd.
In de 72e minuut zet Jeffrey Willems de 5-0 op het bord na een mooie pas van Joost Smeyers die heel het veld overbrugde. Noordstar controleerde de wedstrijd verder en zo werd de 5-0 ook de eindstand.
Na het puntenverlies (gelijkspel) van Hallaar staat Noordstar nu alleen op de eerste plaats.

Volgende week de uitwedstrijd op Tongerlo.

Noordstar speelde met Davy Van Bael, Raf De Backer, Jo Meir, Paul Vinck, Thijs Lambaerts, Joost Smeyers, Bert Van Hove, Pieter-Jan Henderickx, Mario Witvrouwen, Niels Caers en Jeffrey Willems
Op de bank zaten : Jens Henderickx, Jeroen Smeyers, Jordy Heylen en Gilliam Spruyt
Doelpunten van : Niels Caers (4 x) en Jeffrey Willems.