Tijdens de 10de Ambachtenmarkt te Balen zal NoordSter een nieuw bier uit Balen voorstellen. Kom naar de jubileumeditie van deze ambachtenmarkt op zondag 1 september 2013 tussen 10u en 18u aan VC De Kruierie te Balen.   U kan proeven van de 2 bieren die door NoordSter gebrouwen worden bij Brouwerij De Vlier  Holsbeek.

‘NORMAN’, een verrassend lekker blond bier van 7%, krijgt er vanaf 1 september een roodbruine variant bij.   Het verrassend lekker bruin bier van 7% heeft de naam ’LUSJA’ gekregen. Meer info over ‘LUSJA’ vind je via deze link.  Ook Sjokolaa uit Balen zal aanwezig zijn op de ambachtenmarkt. Naast bierpralines met ‘NORMAN’, zullen zij nu ook pralines met ‘LUSJA’ aanbieden.  Naast de mogelijkheid om de bieren te proeven, zijn ook geschenkverpakkingen verkrijgbaar.

Verwen uzelf tijdens de laatste zondag voor het begin van het nieuwe schooljaar! Bezoek deze unieke ambachtenmarkt en maak kennis met 100 ambachten en een heus vikingdorp terwijl u geniet van een heerlijke ‘NORMAN’ of ‘LUSJA’. Meer info over de ambachtenmarkt vind je via deze link.