In het weekend van 27 en 28 januari organiseert de vzw Nijlen OnbegrensT (kortweg NOT) de 11e editie van de ondertussen vermaarde "Nijlense bierbeurs".

Organisator Marc Peeters (vzw NOT)  : 'De opzet van deze bierbeurs is de bezoekers kennis te laten maken met de enorme verscheidenheid aan biersmaken dat ons land rijk is. En of de "Notters" hier weer in geslaagd zijn ?

Het is een heuse "beurs", dit wil zeggen dat de verschillende brouwerijen (een 28-tal brouwerijen verdeeld over 20 standen) zelf op hun stand aanwezig zijn. Hier stellen ze hun gekende, maar ook vaak minder gekende bieren aan het grote publiek voor. Een 100-tal biersoorten zullen dit jaar opnieuw de revue passeren.

Naar jaarlijkse traditie zijn er een 5-tal brouwerijen bij die nog niet aan de beurs hebben deelgenomen met opnieuw primeurs voor de streek.

De Nijlense bierbeurs vindt plaats in de Gildenzaal, Gemeentestraat 24, Nijlen, op 2 minuten wandelafstand van Nijlen-station, de bushalte van lijn 150 (Lier – Herentals) is schuin tegenover de zaal.

Er is parkeergelegenheid op de parking aan het zwembad, op het kerkplein of op het August Hermansplein (grote parking achter de Kerk richting Bevel, net voor de spoorwegovergang).

Op zaterdag 27/01 is de beurs te bezoeken vanaf 14.00u tot 23.00u, zondag 28/01 van 13.00u. tot 20.00 u. De inkom is gratis, deelnemen kan je door de aanschaf van een startpakket dat 10 euro kost en geeft recht op een degustatieglas, een biergids en drie drankjetons. Bijkomende drankjetons kosten €1,80,' besluit Marc Peeters.

Voor meer info kan je terecht op www.notvzw.be of via fb.com/nijlenonbegrenst'