U bent hier

NOTvzw met 13e Nijlense Bierbeurs dit weekend : aanrader

Kempen regio | Nijlen regio
23.01.2020 - 17.48u
Door: Herman Gezelle

Dit weekend  25 en 26 januari organiseert de vzw Nijlen OnbegrensT (kortweg NOT) de 13e editie van de ondertussen vermaarde "Nijlense bierbeurs".
'De opzet van deze bierbeurs is de bezoekers kennis te laten maken met de enorme verscheidenheid aan biersmaken dat ons land rijk is', zegt Marc Peeters van NOT. 'En of de "Notters" hier weer in geslaagd zijn ?

Het is een heuse "beurs", dit wil zeggen dat de verschillende brouwerijen (een 28-tal brouwerijen verdeeld over 20 standen) zelf op hun stand aanwezig zijn. Hier stellen ze hun gekende, maar ook vaak minder gekende bieren aan het grote publiek voor. Een 100-tal biersoorten zullen dit jaar opnieuw de revue passeren.

Naar jaarlijkse traditie zijn er een 5-tal brouwerijen bij welke nog niet aan de beurs hebben deelgenomen met opnieuw primeurs voor de streek en een oog voor nieuwe kleinere brouwerijen.

De Nijlense bierbeurs vindt plaats in de Gildenzaal, Gemeentestraat 24, Nijlen, op 2 minuten wandelafstand van Nijlen-station, de bushalte van lijn 150 (Lier – Herentals) is schuin tegenover de zaal.

Er is parkeergelegenheid op de parking aan het zwembad, op het kerkplein of op het August Hermansplein (grote parking achter de Kerk richting Bevel, net voor de spoorwegovergang).

Op zaterdag 25/01 is de beurs te bezoeken vanaf 14u tot 23u, zondag 26/01 van 13u tot 20u. De inkom is gratis, deelnemen kan je door de aanschaf van een startpakket welk 10 euro kost en geeft recht op een degustatieglas, een biergids en drie drankjetons.'

Bijkomende drankjetons kosten €1,80.  Voor meer info www.notvzw.be

Foto Nnieuws archief.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto