Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NOTvzw met 14e grandiose Nijlense Bierbeurs mét brouwerij-standen : absolute aanrader

Bierbeurs NOT VZW

Op zaterdag 27 januari organiseert vzw Nijlen OnbegrensT (kortweg NOT), na enkele sabbat-jaren,  de 14e editie van de ondertussen vermaarde “Nijlense bierbeurs”.  Niet te missen.

"De opzet van deze bierbeurs is de bezoekers kennis te laten maken met de enorme verscheidenheid  aan biersmaken dat ons land rijk is", zegt co-organisator Marc Peeters.

"En of de “Notters” hier weer in geslaagd zijn ?

Het is een heuse “beurs”, dit wil zeggen dat de verschillende brouwerijen (een 20-tal brouwerijen) zelf op hun stand aanwezig zijn.

Hier stellen ze hun gekende, maar ook vaak minder gekende bieren aan het grote publiek voor. Een 100-tal biersoorten zullen dit jaar opnieuw de revue passeren.

Naar traditie zijn er opnieuw enkele brouwerijen aanwezig die nog niet aan de beurs hebben deelgenomen met mogelijk enkele primeurs voor de streek.

De Nijlense bierbeurs vindt plaats in de Gildenzaal, Gemeentestraat 24 Nijlen, op 2 minuten wandelafstand van Nijlen-station, de bushalte van lijn 150 (Lier – Herentals) is schuin tegenover de zaal. Er is parkeergelegenheid op de parking aan het zwembad, op het kerkplein of op het August Hermansplein (grote parking achter de Kerk richting Bevel, net voor de spoorwegovergang).

De beurs is te bezoeken vanaf 13u30 tot 24.00u. De inkom is gratis, deelnemen kan je door de aanschaf van een startpakket dat 12 euro kost en geeft recht op een degustatieglas, een biergids  en drie drankjetons. Bijkomende drankjetons kosten € 2,00.  Foto's NNieuws.

Bierbeurs Nijlen NOTvzw

Bierbeurs Nijlen NOTvzw

Bierbeurs Nijlen NOTvzw

Bierbeurs Nijlen NOTvzw

Gemeentestraat 24, Nijlen, België

Bierbeurs NOT VZW

Deel dit artikel