U bent hier

Nouvelle Quizine wint kwis Davidsfonds Vorselaar

Neteland | Vorselaar
14.03.2016 - 15.14u
Door: Peter Caers

Een enthoesiast verslagje van de quizavond georganiseerd door Davidsfonds Vorselaar ten voordele van Broederlijk Delen Vorselaar.   Het lokale Davidsfonds organiseerde dit initiatief samen met de werkgroep Broederlijk Delen. De zaal zat bomvol met 25 teams of in totaal ongeveer 150 quizzers.

De zoetgevooisde Angelvoices, een pop-up muzikaal trio zorgde voor life muziekvragen, sponsors stelden in een videoboodschap hun bedrijf voor en stelden een originele quizvraag. Een vakkundige jury en een enthousiaste quizmaster deden de rest. Alle quizzers kregen dezelfde prijs: een zakje Vorselaarse Florrekes, koekjes met ingrediënten uit de lokale Wereldwinkel gebakken door bakkerij A Tatin.

Nog een leuk detail: voor de tap en bediening kregen we ondersteuning van de lokale Mountainbikeclub. De winnaars van de quiz werden Nouvelle Quizine In bijlage impressie van de quiz.

verslag: Jos Bouly bestuurslid DF Vorselaar.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto