Ook november begint met een bejaarde fietser die omkomt bij een ongeval. Ditmaal wordt een fietser gegrepen bij het oversteken van een kruispunt in Wortel. In Kasterlee musiceren mama Els Janssen en dochter Ellen Van Herck in de kerk.

Bij een ongeval op de E34 in Postel vallen vier zwaargewonden. In Ravels moet de bandweer 40 vaten gevaarlijk chemisch afval ophalen.

Philips Turnhout kondigt nog eens 200 bijkomende ontslagen aan. In Dessel wordt een 29-jarige exhibitionist opgepakt. De man achtervolgde 2 meisjes met zijn auto en viel hen daarna lastig.

In Mol-Wezel vernielt een uitslaande brand een deel van een tweewoonst. Gelukkig is de woning niet bewoond. 

Een 61-jarige vrouw uit Wechelderzande valt in Blankenberge van het balkon van een appartement en komt om. 

In de Zuiderkempen start in 5 gemeenten een project met peuterspeelpunten. In Beerse wordt onder grote belangstelling Gunther Cuylits begraven. 

In Baarle-Hertog overlijdt raadslid Jos Braspenning. In Retie overlijdt ondernemer Staf Drooghmans. Een bejaard echtpaar uit Grobbendonk wordt veroordeeld voor drugshandel.

In Turnhout kondigt Shire-Movetis de sluiting aan, 63 jobs staan op de helling. In Tielen is er grote belangstelling om oude legerwoningen te kopen.

Bij een brand in een stal in Wuustwezel komen slechts 100 varkens om. Liefst 2.900 dieren kunnen dankzij het snelle ingrijpen van de brandweer gered worden. 

De scholengroep Kogeka laat de politie drugscontroles uitvoeren in de school in Geel.  In Weelde vindt de politie in een afgebrande hoeve een drugslabo. In Geel zorgt het slechte herfstweer er voor dat de brug voor de fly-over met 1 dag uitstel onder grote belangstelling ter plaatse gevaren wordt.

De uitbaters van café De Mart in Merksplas houden het voor bekeken en trekken een jaar op wereldreis. DAF Oevel gaat de nieuwe DAF XF produceren. Voorlopig wordt er geen bijkomend personeel aangeworven.

In Grobbendonk pakt de politie na een lange achtervolging over de E313 vier inbrekers op.

Op de Aarschotseweg in Herentals wordt een 47-jarige vrouw uit Geel in onduidelijke omstandigheden overreden. De vrouw overlijdt enkele dagen later in het ziekenhuis.

In Gierle breken dieven binnen bij wijnhandel De Wijnrank. De politie kan een verdachte Bulgaar oppakken. In Gierle voeren buurtbewoners actie voor toegankelijke bushaltes en bussen. Rusthuis Boeyendaalhof in Herenthout blaast 20 kaarsjes uit.

Op de visvijver van het Zilvermeer in Mol werd 1.300 kg vis uitgezet. Het gaat om brasems en karpers. Het afsluiten van de spoorwegovergang tusen de Belgiëlaan en de Olympiadelaan in Herentals zorgt in Herentals enkele dagen voor fileleed.

Het Netepark in Herentals viert 10 jaar zwemplezier. Bij Ijsklokje in Weelde is er groot alarm door een amoniaklek. In Arendonk komt een 77-jarige wandelaar uit Weelde om het leven. Hij rijdt met zijn wagen in het bos tegen een boom.

Lille en Kasterlee worden geplaagd door een inbrakenplaag.

In Ter Voort in Voortkapel vliegt een automobilist met zijn wagen in de gevel van een woning. Hij slaat op de vlucht maar wordt snel opgepakt.

In Ravels botsen 2 wagens na een mislukt inhaalmaneuver. Twee chauffeurs worden gewond. Bij General Electric (GE) in Herentals wordt een nieuwe reactie-afdeling in gebruik genomen. De investering is goed voor 30 extra jobs.

In Herentals lanceert het Wit-Gele Kruis de functiekaart. Ook de Tormans Group in Geel heeft goed nieuws voor de tewerkstelling want er worden nog 240 vooral technisch geschoolde mensen gezocht.

In Wechelderzande overlijdt een man in verdachte omstandigheden. In Herentals mislukt mogelijk een ontvoering wanneer een meisje op de Bovenrij ei zo na door een witte bestelwagen wordt klem gereden.

In Mol brengt de gemeente de overlast door everzwijnen in kaart. In de Otterstraat in Turnhout wordt een bestelwagen in brand gestoken. Het vuur beschadigt de vitrines van enkele handelspanden.

Op Veldhoven in Herentals  rijdt een auto de slaapkamer van een woning binnen (foto). De bewoners raken lichtgewond door rondslingerende brokstukken.

Bij LU in Herentals is er vrees voor banenverlies.

Zangeres Linda Mertens van Milk Inc. neemt met succes deel aan Sterren op de Dansvloer. In Postel wordt in het grensgebied een stroper opgepakt.

In Retie wordt een dode vrouw pas na vier dagen ontdekt in haar woning. In Turnhout overlijdt een man enkele dagen na een vechtpartij in het Stadspark.

In Herselt stelen dieven circa 25.000 bijen. Juwelenontwerpster Elke Van Herck uit Herentals wint in een starterswedstrijd van Belfius een cheque van 5.000 euro. In Herentals opent Leontine, een winkel die zich specialiseert in huisbereide kant- en klaarmaaltijden.

Op Sassenhout in Vorselaar vernielt een auto een voortuin om tegen een woning tot stilstand te komen.

In Onze-Lieve-Vrouw-Olen overlijdt een bejaarde voetganger na een aanrijding. In Kasterlee wordt horecazaak De Druif afgebroken. In de Lage Rielen in Lichtaart vinden arbeiders een granaat uit de Tweede Wereldoorlog.

Bij een brand aan een achterbouw van een woning op de Geelseweg in Herentals wordt ook de achterbouw van een woning bij de buren beschadigd.