Marc Verhulst trekt de lijst van O1 in Olen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen. De volledige lijst wordt op 31 augustus voorgesteld.


O1 trekt in Olen met Marc Verhulst als lijsttrekker naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober. Marc Verhulst is 51 jaar en 1e schepen.
Op de 2de plaats staat Riet Smits, thans samen met Marc Verhulst schepen voor O1 in Olen.

Mario Verhaert neemt de 3de plaats voor zijn rekening. Mario is voorzitter van de raad voor lokale economie, voorzitter van O1, en gewezen voorzitter van bouwmaatschappij De Heibloem.

Op de 4de plaats staat Rianne Aerts, thans vertegenwoordigster voor O1 in de OCMW-raad en in het Vast Bureau van het OCMW.

Op de 5de plaats komt fractieleider voor O1 in de gemeenteraad en afgevaardigd bestuurder van het autonoom gemeentebedrijf Rudi Valgaeren.

Een aparte plaats vormt de 12de plaats die de 1ste plaats is van de tweede kolom op het kiesscherm. Die plaats wordt voorbehouden voor Jan Verhaert, voorzitter van de gemeenteraad en gewezen burgemeester. Daarmee trekken Marc Verhulst en Jan Verhaert als twee lijsttrekkers naar de verkiezingen. Op die manier wil ook Jan de komende jaren een prominente rol blijven vervullen in de Olense gemeentepolitiek.
1. Marc Verhulst
2. Riet Smits
3. Mario Verhaert
4. Rianne Aerts
5. Rudi Valgaeren

12. Jan Verhaert

De volledige lijst zal op 31 augustus aan pers en publiek voorgesteld worden onder de noemer “O1 kleurt Olen”.