Het OCMW zoekt jobstudenten verzorging voor het woonzorgcentrum in Ten Hove. Interesse? Vul het aanvraagformulier in en stuur het naar OCMW Mol, personeelsdienst, Jakob Smitslaan 22, 2400 Mol of via e-mail: personeelsdienst@ocmwmol.be. Solliciteren kan tot en met vrijdag 29 mei 2015. Meer info vind je op www.ocmwmol.be > vacatures.

Samen met een team van verpleegkundigen en verzorgenden sta je in voor de verzorging en de verpleging van onze bejaarde bewoners. Je draagt bij tot het creëren van een aangename woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoner. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. Je bent bereid om in shiften te werken en in het weekend.

Voorwaarden
· Je studeert momenteel in het 6de of 7de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg of je studeert voor verpleegkundige of alle gelijkgestelde diploma's.

· Je bent beschikbaar gedurende een of meer van volgende zomermaanden: juli – augustus – september.

Interesse?
Solliciteren is mogelijk tot en met vrijdag 29 mei door het aanvraagformulier in te vullen. Dit formulier stuur je naar OCMW Mol, Personeelsdienst, Jakob Smitslaan 22, 2400 Mol of mail je naar personeelsdienst@ocmwmol.be. Voor meer informatie kan je terecht bij de personeelsdienst, Mehmet Hangisi op het nummer 014 33 15 23 of via mail personeelsdienst@ocmwmol.be. Na ontvangst van je aanvraagformulier nemen we contact op om een afspraak te maken.