Oevel kwam na 3' al op voorsprong via Nevelsteen. Op de 21' maakte Van Laer er met een afstandschot 2-0 van ook al sprong de bal terug in 't veld. Pauwels maakter er nog voor de rust 3-0. De bezoekers hadden het moeilijk met het snelle en technische spel van de thuisploeg. Voor een dolgedraaide Stijn Luyten was het in de 39' genoeg: rood en Herenthout met 10 verder. Na de rust met 10 man wordt het voor Kfc onmogelijk om het sterke Oevel te bedreigen. In de 51' min word Niels Torfs zwaar gepakt door Kristof Verstappen en moest vervangen worden.In de 66' min scoort Van Laer de 4-0 einstand. Slechte wedstrijd van onze jongens die nooit Oevel konden bedreigen. Verslag: met dank aan Wilfried Cuypers, KFC Herenthout