Eindelijk de 1e zege voor SKS Herentals dat de 0-2 voorsprong nu wél op het scorebord kon houden.Al bij het begin was SKS de toonaangevende ploeg en de thuisploeg liet daarentegen een iets povere indruk na.

Het draaide niet bij Oevel en SKS profiteerde van het mindere spel om voortdurend de Oevelse verdediging op de huid te zitten. Op het kwartier werd Ben De Groof diep gestuurd en hij omspeelt met een mooie beweging 2 Oevelse verdedigers en gunt de Oevelse doelman en trainer Engelen geen kans, 0-1.

In de 20' na een misser in de thuisverdediging legt Eder de bal klaar voor Sukmuang maar het schot gaat over. In de 33' weer een fout achterin bij Oevel en De Groof recupereert en dwingt Engelen tot een wereldsafe.

SKS blijft aandringen en in de 35' beweegt Gorts de bal met de arm en de strafschop wordt door Xander Pironet omgezet, SKS leidt met 0-2. In de laatste 10 minuten van de eerste helft kan de thuisploeg een eerste keer voor gevaar zorgen via Van Hemelen Tom maar Wuyts maakt de kans in twee tijden onschadelijk en enkele minuten later op een vrijtrap van links duwt hij de kopbal over de deklat.

SKS blijft op zijn elan doorgaan. De thuisploeg blijft krasselen. In de 52' wordt een poging van De Groof op de lijn ontzet en even later wacht Pironet te lang om te besluiten. Aan de overkant kent SKS-doelman Wuyts geen problemen, eenvoudig omdat Oevel zich geen enkele kans kan creëren.

Ondanks alles blijft SKS de minuten aftellen en zolang er geen tegendoelpunt valt zien ze de overwinning dichter komen. 5 minuten voor affluiten ontfutselt Bjorn Swerts de bal uit de voeten van een verdediger en gaat alleen op doel af, de mogelijke 0-3 wordt door de doelman verhinderd. Na enkele minuten toegevoegde tijd, klinkt het eindsignaal, de vreugde en opluchting bij de SKS-spelers, trainers en supporters is enorm.

SKS heeft deze zege ruimschoots verdiend. Volgende week ontvangen ze Verbroedering Balen, als voorbereiding op de derby van een week later tegen VC.
Vermeerbergen, Franken, Kempen, Raeyen en Van Opstal waren op Oevel niet speelklaar.

SKS speelde met : Wuyts Filip-Verhaegen Christoph-Sels Gunter-Baeten Michael-Buck Nick-Eder( 85 'Sels Thomas)-Paepen Willem-Jeurissen Tom-Sukmuang Thanet-Pironet Xander-De Groof Ben.