U bent hier

Officiële opening De Kringwinkel Herselt

Herselt
25.04.2018 - 13.30u
Door: Mark Jaspers

De Kringwinkel Zuiderkempen heeft op het vlak van kringloopactiviteiten een ruim verspreid werkingsgebied. Er is een samenwerkingsverband met achttien gemeenten in De Zuiderkempen. Door de opening van regionale kringloopcentra en Kringwinkels kan De Kringwinkel Zuiderkempen zijn missie en visie optimaal dichtbij huis van medewerkers en klanten (brengers en kopers) realiseren.

Om deze regionale spreiding optimaal te benutten, is het van belang om op een evenwichtige wijze in verschillende regio's actief te zijn. De uitbouw van het kringloopcentrum en De Kringwinkel in Herselt, meer tien jaar geleden, was een schot in de roos.

De beslissing om van de site in Blauberg te verhuizen naar een beschikbaar pand aan de Aarschotsesteenweg 44 in Herselt werd ingegeven door volgende argumenten:

de ligging aan een gewestweg met veel doorgaand verkeer;

bereikbaarheid met het openbaar vervoer (busverbinding Turnhout – Leuven);

zeer ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein;

meer vloeroppervlakte, waardoor we een ruimer aanbod kunnen aanbieden.

Na de nodige aanpassings-, verfraaiings- en inrichtings- en verhuiswerken kunnen we op woensdag 2 mei aanstaande officieel de deuren openen.

Vanaf 9.30 u. bieden we de bezoekers een hapje en een drankje aan en om 14 u. vindt het officiële gedeelte plaats met een toelichting door onze voorzitter Dirk Ceulemans en OCMW voorzitter en schepen voor sociale Erik Valgaeren.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto