Een in de 2e helft jong en fris spelend OG Vorselaar heeft VC Herentals zondagnamiddag nog flink doen bibberen. De geelzwarten uit Vorselaar bogen op het veld van VC Herentals nog een 2-0 om in een 2-3.

VC Herentals had donderdag de heenwedstrijd met 0-3 gewonnen en liep i de eerste helft gemakkelijk uit met doelpunten van Verbert en Schuerwegen.

Verbert omspeelde in de 8' al de bezoekende doelman Van Besow en scoorde de 1-0. In de 14' leek het helemaal bekeken toen Verbert onder een voorzet van Luyckx onderdoor ging maar Schuerwegen in 2 tijden de 2-0 binnenknalde.

De Booij hield zijn netten schoon toen hij het schot van  Dries Kenis kon afstoppen.

Geen probleem voor VC Herentals aan de rust.

Maar OG Vorselaar bleef goed combineren en maakte de 2-1 via Dries Kenis die de Booij tegenvoets nam. Van Hoeck maakte even later verrassend de 2-2 en toen het even later nog 2-3 werd via Bram De Walche ging de thuisploeg nog echt bibberen.

Dufraing kreeg na een overtreding nog een 2e gele kaart en VC moest met tien verder. OG Vorselaar kreeg nog enkele kleinere kansen maar was moegestreden. Adriaensen en Van Grieken kwamen nog Verbert en Slechten vervangen.

Het was dan nog wachten op het fluitsignaal. En VC kon dan pas echt gaan vieren. VC speelt volgend seizoen in 1e provinciale!