Trainer Bob Peeters van KVC Westerlo staat zaterdagavond voor een loodzware opdracht op het veld van Lokeren. Na het puntengewin van OH Leuven op het veld van AA Gent kan hij best ook zelf punten halen op het veld van zijn vroegere werkgever. De spelers en Bob zullen extra gemotiveerd zijn.

En Bob is al aan 't rekenen. Moeskroen moet thuis tegen Anderlecht en hij mag aannemen dat de Brusselaars er de drie punten halen. Peeters heeft dus eigenlijk aan één punt genoeg om weg te geraken van die laatste plaats. Volgende week is er dan nog de thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren dus heeft hij nog alles in eigen handen. Maar dan moet er zaterdagavond minstens 1 punt bijgeschreven worden.

En net Lokeren moet ook oppassen om op de laatste speeldag niet in degradatienood te komen. Wint Westerlo op Lokeren dan totaliseren ze immers net als Lokeren 30 punten.

En wat doen Sint-Truiden en Waasland-Beveren zaterdagavond? Ook die ploegen zitten nog in puntennood. Sint-Truiden speelt trouwens zaterdagavond op het veld van leider Club Brugge.

Bobke en zijn spelers voelen zich alvast gesteunde door 8 bussen supporters.

Lolo en Schouterden zijn bij KVC Westerlo afwezig.