Op 7 augustus opende de 89e OKay-winkel zijn deuren in Veerle. Er zijn 10 mensen aan de slag in de winkel aan de Oude Geelsebaan.

Een goede ligging
De inwoners van Veerle konden tot nu toe hun boodschappen doen in OKay Tessenderlo en Tongerlo. De dichtstbijzijnde Colruyt-winkels liggen in Averbode en Geel. Er was dus nood aan een buurtwinkel waar klanten snel en makkelijk boodschappen kunnen doen. 

Store manager Ronald Rerren en zijn team verwelkomen de klanten graag vanaf 7 augustus in de nieuwe OKay-winkel. Die is open van maandag t.e.m. zaterdag, telkens van 8.30 tot 19.30 uur. De winkel ligt op de verbindingsweg tussen Geel en Diest en is dus makkelijk bereikbaar. Na OKay Veerle zullen er dit jaar overigens nog openingen volgen. OKay opent jaarlijks 8 à 10 winkels.

Snel, goedkoop en makkelijk 
OKay is de ideale buurtsupermarkt voor wie graag tijd bespaart. Met een breed assortiment, een ruim aanbod verse producten (brood, groenten en fruit, vers voorverpakt vlees, vis, zuivel en kaas) en een aantal extra diensten (kranten en tijdschriften, lijnkaarten, postzegels, gsm-herlaadkaarten enz.) vinden klanten alles voor hun dagelijkse boodschappen onder één dak. Bovendien zijn de winkels zo dicht mogelijk bij dorps- of stadskernen gevestigd. Zo kunnen klanten op weg naar huis of bij hen in de buurt makkelijk boodschappen doen. Daarnaast garandeert OKay ook de laagste prijzen in de buurt.