Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olen : CD&V en O1 verliezen, maar houden stand, Kris Gebruers (CD&V) aan zet voor coalitie en sjerp

Laurence Luyten - CD&V Olen

CD&V blijft met 27,2% de grootste in het Pottendorp. Schepen Kris Gebruers (CD&V) is aan zet voor de coalitievorming.  CD&V zakt wel van 9 naar 7 zetels. N-VA verliest 8%.    Vooruit moet 1 zitje inleveren en houdt er 1 over. Groen behoudt hun 1 zetel. Je hebt 11 zetels nodig voor een  meerderheid.

Zetelverdeling :  7 zetels voor CD&V, 6 voor O1, 5 naar Vlaams Belang, 3 voor N-VA, 1 voor Vooruit en 1 zetel ten slotte voor Groen.

 

Laurence Luyten (CD&V) : "Heel blij en fier op Olen : 266x Dank, ik ga ervoor voor iederéén!"

Laurence Luyten (CD&V) geraakte als nieuwkomer vlot verkozen met 266 stemmen, en dat vanuit plaats 13.  De bekende leerkracht (28) en gewaardeerde Captain van kampioenenteam Damesvoetbalploeg Oevel,  heeft een succesvolle campagne neergezet, met ook speciale aandacht voor dierenwelzijn.  Haar hond Hugo is nu ook zeer blij.  Samen naar het gemeentehuis van Olen? ....

"266 keer DIKKE merci!", onderstreept Laurence.  "Ik kan niet met woorden uitdrukken momenteel hoe dankbaar ik ben voor jullie steun. En nu… Is het tijd om in actie te schieten!

Vanavond vieren we even met een deugddoend drankje op de uitslag. Samen met m'n  top-vava Jos en m'n super-papa (Garage MAZDA Luyten),  die me iedere dag  volop steunen,  en alle sympathisanten wordt het vanavond alco-vrij,  maar één pintje mag (lacht).  Merci Olen, Dorp van mijn hart! 

Want morgen meteen aan de slag met ons team : inzet voor alle Olenaars!"

Guy Verellen / NNieuws.

Laurence Luyten - CD&V Olen

Deel dit artikel