Tijdens de ganse maand oktober wordt borstkanker onder de aandacht gebracht. Ook Olen Tegen Kanker vraagt met een opvallende campagne aandacht voor dit thema.

Wie in Olen in Komie Geire, de bib, de sporthal of aan ontmoetingscentrum De Vrede passeert, heeft het misschien al opgemerkt: sinds begin oktober hangen er op deze plaatsen kettingen met oude bh's.

Olen Tegen Kanker zit achter deze actie en hoopt zo vrouwen die met borstkanker te maken krijgen een hart onder de riem te kunnen steken en wil ook zorgen voor de nodige bewustwording over deze ziekte en de preventie daarvan. De Olense bib heeft ook een boekenstand voorzien met allerlei boeken over borstkanker.

Olen Tegen Kanker is een nieuw initiatief dat zich in Olen wil gaan inzetten ten voordele van kanker door nuttige informatie te verzamelen en te ontsluiten voor mensen uit Olen (en omgeving) die getroffen worden door de ziekte, activiteiten te organiseren voor kankerpatiënten en hun naasten en fondsenwervende activiteiten te organiseren.

In september werkte Olen Tegen Kanker in samenwerking met Komie Geire ook mee aan de plantjesactie van Kom op tegen Kanker.

Wil jij graag (gratis uiteraard) op de hoogte gehouden worden van de initiatieven van Olen Tegen Kanker? Of misschien voel je het zelfs kriebelen om zelf ook mee te werken? Stuur dan een mailtje naar OlenTegenKanker@outlook.com