In de aanloop naar Olen-Jaarmarkt staat er op het gezellige dorpsplein van Olen naar goede gewoonte de spiegeltent. Van 5 november tot 12 november kan je hier genieten van een mooi aanbod aan optredens, voorstellingen en andere activiteiten.

Wie van intense verhalen en fijne liedjes houdt, mag de avondvullende voorstelling 'Dag en Nacht Koers!' van Michel Wuyts zeker niet missen. Samen met Geert Vandenbon brengt hij een mix van hartige wielerverhalen en inspirerende liedjes. Ze maken daarbij gebruik van prachtige wielerfoto's die de verhalen en songs nog meer versterken.

Meesterverteller Wuyts komt met grote histories en leuke weetjes, grappige anekdotes en vertelsels. In de voorstelling fietst hij door het hoofd van de grootste karakters uit de koers: Merckx, Boonen, Nys, Vandenbroucke, Armstrong, Van Avermaet ...

De Comedy Night is weer terug in de spiegeltent met een ijzersterk programma van vier rasechte comedians. Joost Van Hyfte, Nele Goossens, Lukas Lelie en Steven Mahieu brengen er stand-up van de bovenste plank.

Riet Muylaert brengt met haar groep JackoBond een ode aan de koningin van het Vlaamse lied. In de theatertournee 'Rode rozen in de sneeuw' zingt ze een hele avond de klassiekers van Marva. Vanuit haar jeugdherinneringen brengt ze een liedjesprogramma dat drijft op ontroering en nostalgie.

Het volledige programma:
· Zondag 5 november 13.00 uur: Keizer Kriek Winter – gratis
· Zondag 5 november 20.00 uur: Olen S(w)ingt! – 8 euro
· Maandag 6 november 14.00 uur: Dansfeest met Decap orgel – 5 euro
· Dinsdag 7 november 20.00 uur: Dag & Nacht Koers! met Michel Wuyts – 12 euro
· Woensdag 8 november 20.00 uur: Comedy Night – 14 euro
· Donderdag 9 november 20.00 uur: JackoBond zingt Marva – 12 euro
· Vrijdag 10 november 20.00 uur: Fiesta Latina Indoor – 5 euro
· Zondag 12 november om 10.00 uur: Dansfeest Olen-Jaarmarkt – gratis

Tickets voor betalende activiteiten bestel je:
- via www.ticketgang.be (kies bij 'organisator': vzw Keizer Karel)
- aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1
- aan het onthaal van Vrije Tijd, Lichtaartseweg 9
- bij boekhandel Verdonck, Lichtaartseweg 118

Info: Vrije Tijd, 014 27 94 22, vrije.tijd@olen.be