U bent hier

Olen Wintert in de spiegeltent

Olen
22.10.2018 - 21.20u
Door: Mark Jaspers

Vroeger was een spiegeltent het hoogtepunt van elke kermis. Intussen zijn deze mobiele danspaleizen al lang uit het kermiscircuit én het collectieve geheugen verdwenen. Wie ze ooit heeft gekend, kan het verleden laten herleven. Wie ze niet heeft gekend, moet zeker een kijkje komen nemen.

In de aanloop naar Olen-Jaarmarkt staat een gloednieuwe spiegeltent op het gezellige dorpsplein van Olen-Centrum waarin vzw Keizer Karel Olen je van 4 tot en met 11 november een gevarieerd programma aanbiedt met optredens, voorstellingen en andere activiteiten.

Zo is de Comedy Night weer terug met een ijzersterk programma dat garant staat voor een stand-up avond van de bovenste plank.

Tom Cools uit Oevel opent de avond. Geef die man een podium en een microfoon en je krijgt een rondje pure stand-up. Als MC neemt hij iedereen mee in zijn wereld op een rustige maar grappige manier.

Michael Van Peel hoeven wij eigenlijk niet voor te stellen. Hij staat in de spiegeltent met zijn try-outvoorstelling "Van Peel overleeft 2018".

En ook William Boeva komt naar Olen. Na zijn eerste succesvoorstelling Megalomaan, ging het leven van William Boeva als één grote rollercoaster. Nu de rit voorbij is en William weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in de maag. De spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Maak het mee op de eerste rij.

Het volledige programma van Olen Wintert:

zondag 4 november om 13.30 uur: country & linedance – gratis
maandag 5 november vanaf 13.30 uur: seniorendansnamiddag – gratis
donderdag 8 november om 20.00 uur: Comedy Night – 12 euro
vrijdag 9 november om 20.00 uur: Fiesta Latina Indoor – 5 euro
zondag 11 november vanaf 10.00 uur: dansfeest Olen-Jaarmarkt – gratis
Tickets voor betalende activiteiten kan je kopen:

via www.keizerkarelolen.be
aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1
aan het onthaal van Vrije Tijd, Lichtaartseweg 9
bij de bibliotheek, Oevelseweg 24
Info: Vrije Tijd, 014 27 94 22, vrije.tijd@olen.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto