U bent hier

Olen Wintert in de spiegeltent

Olen
06.11.2019 - 16.25u
Door: Lex Verellen

In de aanloop naar Olen-Jaarmarkt staat er een gloednieuwe spiegeltent op het gezellige dorpsplein van Olen-Centrum waarin vzw Keizer Karel Olen je van 9 tot en met 17 november een gevarieerd programma aanbiedt aan optredens, voorstellingen en andere activiteiten.

De Comedy Night op 13 november is helaas al uitverkocht maar er zijn nog wel tickets beschikbaar voor twee ijzersterke muziekoptredens van Radio Russia en D-Base.

Spiegelrock met Radio Russia

Zak op zaterdagavond 9 november af naar de spiegeltent voor een stevig feestje met een muziekgroep hoger dan een Sputnik en 'hotter' dan een beremuts. Radio Russia brengt al je favoriete rocksongs overgoten met een flinke scheut wodka.

D-Base For Life

Zondagavond 10 november slaan vzw Keizer Karel Olen en a capella groep D-Base de handen in elkaar en steunen Ispahan vzw met een benefietconcert. De zeskoppige groep D-Base gaat tot het muzikale uiterste om haar publiek te behagen.

Eens op het podium laten deze mannen hun Kempense bescheidenheid vallen en brengen ze een geweldige show vol hemelse slows en verduiveld pittige rock. D-base brengt de perfecte mix tussen licht gevleugelde melodieën en verrassende meezingers. Kom genieten van een fantastische avond en steun meteen ook het goede doel.

Tickets voor betalende activiteiten kan je online bestellen via www.keizerkarelolen.be, aan het onthaal van het gemeentehuis, Vrije Tijd en bij de bibliotheek. Het volledige programma van de activiteiten in de spiegeltent vind je ook op www.keizerkarelolen.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto