Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

‘Olen Wintert’ in de spiegeltent

Gezelligheid troef op het dorpsplein van Olen-Centrum tijdens de eerste helft van november, want de spiegeltent staat er weer. In de aanloop naar Olen-Jaarmarkt biedt vzw Keizer Karel je er van 4 tot en met 13 november een gevarieerd programma aan van optredens, comedy en andere activiteiten.

Spiegelrock

Het programma start op zaterdag 5 november met een stevig feestje in het gezelschap van maar liefst drie coverbands uit de Kempen: The Cover-Up, Cover Force en Bed and Breakfast.

Comedynight

Begin alvast je lachspieren te trainen want op woensdag 9 november staat de comedynight weer op de agenda. Amelie Albrecht en Henk Rijckaert serveren je die avond een grote portie humor. MC Tom Cools uit Oevel praat de avond aan elkaar.

Vaste waarden

Naast deze activiteiten kan je in de spiegeltent naar jaarlijkse gewoonte ook terecht voor de seniorennamiddag, de country- en linedancenamiddag, fiesta latina indoor en het dansfeest tijdens Olen-Jaarmarkt.

Tickets

Tickets voor betalende activiteiten kan je online bestellen via www.keizerkarelolen.be, aan het onthaal van het gemeentehuis, bij Vrije Tijd en bij de bibliotheek. Het volledige programma van de activiteiten in de spiegeltent vind je op www.keizerkarelolen.be.

Deel dit artikel