Naar aanleiding van de dominoproef plaatste Team Wauters recent een oproep op Facebook om kandidaten te ronselen. Deze kandidaten moesten aan enige voorwaarden voldoen: ze dienden over een vaste hand, een nodige portie geduld en doorzettingsvermogen te beschikken. Olenaar Ruben Thys voelde zich meteen aangesproken en twijfelde geen ogenblik om contact op te nemen. Daar heeft hij naar eigen zeggen nog geen seconde spijt van gehad. Ruben vervoegde het team van Koen samen met vrienden van Koen en nog 4 andere kandidaten die zich aanmeldden via de oproep op Facebook.

Lange, maar leuke dagen

Team Wauters klopte erg lange dagen om hun uiteindelijke doel te bereiken : de dominoproef op hun naam schrijven. Het werd al snel duidelijk dat hard werken loont. Toen ze vernamen dat ze 74.407 steentjes lieten vallen en hiermee het Belgische record verpulverden, kon hun geluk niet op.

Een terecht fiere Ruben reageert: “Om deze proef tot een goed einde te brengen zijn we enkele dagen van 9.30 uur tot 23.00 uur aan het werk geweest. Toch voelde dit allerminst zo aan doordat Koen naar mijn mening de perfecte leider was. Hij zorgde voor een goede sfeer en motiveerde ons telkens wanneer er eens iets verkeerd liep. ’s Morgens was hij er om ons hartelijk te ontvangen en ’s avonds werden we even vriendelijk bedankt voor het werk dat we die dag geleverd hadden.”

Niets dan fijne herinneringen

“Toen we rond middernacht vernamen dat we zowel de overwinning als het Belgisch record op onze naam mochten schrijven, besloten we dat te vieren. Dat deden we tot half drie ’s nachts! Tot slot bedankte Koen ons uitgebreid voor onze inzet door ons een gesigneerd truitje, een dominoblokje met een dankwoord op en een uitnodiging voor zijn  cd-voorstelling mee te geven. Echt geweldig! Aan dit leuke avontuur houd ik niets anders dan fijne herinneringen over.

Ik ben enorm dankbaar dat ik deze kans gekregen heb en dat ik Koen wat beter heb mogen leren kennen. Hij is een vriendelijke en spontante man, en dat siert hem. Binnenkort zijn we zelfs uitgenodigd op een reünie om samen nogmaals terug te blikken op onze geweldige prestatie. Ik kijk er alvast naar uit!”     Hanne Geudens / Nnieuws.