Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olense Kunstendag: ode aan talent van eigen bodem

Op zondag 4 juni vindt in en rond de theaterzaal van theatergroep Het Vierde Oor in Teunenberg de Olense Kunstendag plaats. Je kan er genieten van een groepstentoonstelling, muziekoptredens, poëzievoordrachten en theatervoorstellingen.

De kleine theaterzaal vormt het decor voor een tentoonstelling van lokale kunstenaars en fotografen. Muzikaal talent ontdek je onder andere met het pop- en gospelkoor Amuzing, fanfare De Toekomst en accordeonisten Jef en Serge. Je kan ook komen luisteren naar de poëzievoordrachten van Gerd Van Houdt en de poëziegroep van OK2000.

Randactiviteiten

Onlangs verhuisde het radiomuseum naar Teunenberg. Breng een bezoekje aan het vernieuwde radiomuseum en snuif de nostalgische sfeer van oude radio’s op.

Kinderen kunnen met stoepkrijt een eigen schilderij maken op het paradeplein. In de foyer en op het terras van theatergroep Het Vierde Oor kan je terecht voor een drankje.

Praktisch

  • De Kunstendag start om 13.30 uur in en rond de theaterzaal van Theatergroep Het Vierde Oor en het Olens Radiomuseum op domein Teunenberg. Het einde is voorzien om 18.00 uur.
  • De toegang is gratis. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Deel dit artikel