Olga, jawel die van Harry op 't Eilandje in Herentals, siert deze week opnieuw de boekjes. Deze keer zegt ze in o.a. TV Familie ongezouten haar mening over de programmamaker van The Sky is the Limit. Olga die gezien haar opleiding en internationale ervaring toch echt wel 'brains' heeft, had gezegd dat The Sky is the Limit een marginaal programma is.

Programmamaker Peter Broeckx stond op zijn achterste poten. Hij vond dat Harry en Olga hun BV-status aan niemand minder dan hemzelf te danken hebben. Wij steunen Olga en Harry volmondig. Toch vreemd dat een programmamaker zich onderdompeld in de rijkeluiswereld en dan doet of hij een BV-maker is.

Volgens de fans wil die programmamaker zelf de BV zijn. Of wat een programmamaker lijden kan... er is no business like showbusiness...

En die fans gaan nog verder. Volgens hen zijn Harry en Olga in het circus de echte BV's, de rest van de cast kan daar jammer genoeg helemaal niet aan tippen. Harry en Olga niet meer welkom in het VIER-programma betekent dat hij alvast naar een nieuwe ravissante verschijning op zoek moet gaan.

Voor Harry en Olga zijn er nog zenders genoeg om hun carrière verder te zetten...