Zondag 14 juni brak de zonovergoten Olivia Classic alle records : zo'n 500 deelnemers fietsten of wandelden voor Olivia.  Met je deelname steunde je het kankeronderzoek van het Olivia Hendrickx Research Fund. Het financiert o.a. het nieuwe onderzoek naar Immunotherapie voor neuroblastoma gebaseerd op beenmergtransplantaties en NK cel infusie.

Maandagavond overhandigden de Olivia Classic-vrienden in De Zalm de opbrengst van de editie 2015 : een cheque van maar liefst €17.569,55.

Nieuw op zondag 26 juni 2016 : jogging 5 of 10 km

'Naast de fietsroute was ook de wandeling afgelopen editie een succes.  Nieuw op het progamma voor de volgende editie op zondag 26 juni 2016 is de jogging', weet Eddy Hendrickx co-organisator.   'De Toeristentoren en omgeving bieden een ideale route voor de 5 of 10 km.  We hebben de datum verlaat speciaal voor de studenten.  Dat weekend zijn de examens achter de rug.

Het galaconcert gaat op 1 februari door in de Bozar in Brussel', besluit Eddy Hendrickx.

De rustieke Fermerijhoeve aan Poederleeseweg vormt de ideale start- en aankomstlocatie voor de Olivia Classic vol sportiviteit en gezelligheid.  Afspraak op zondag 26 juni 2016.

Op de foto Dirk Hoeylaerts, Hans 'Duval' Horemans, Herman Lemmens, Kurt Smits, Nicolas Robyn en Eddy Hendrickx / foto's Guy Verellen / NNieuws.