U bent hier

Olivia Fund : succesvolle benefietnamiddag Tahnée van Dyck (16) brengt €1.931 op

Grobbendonk | Herentals
12.02.2020 - 17.55u
Door: Herman Gezelle

Op 18 januari organiseerde Tahnée van Dyck (16) uit Grobbendonk in de Mariaschool een succesvolle benefietnamiddag voor het Olivia Fund.  Naast degusteren, kon je er ook kazen en ambachtelijke chocolade aankopen voor het goede doel.

Vanavond mocht Eddy Hendrickx van het Olivia Fund een cheque van €1.931 in ontvangst nemen.  'We vinden het heel tof dat Tahnée, een kOsh-leerlinge van 16 jaar, zelf het initiatief neemt om het goede doel te steunen. Veel dank,' zegt Eddy Hendrickx, papa van Olivia.

Tahnée van Dyck : 'De idee is ontstaan uit een schoolproject'

'De idee is ontstaan uit een schoolproject', weet Tahnée van Dyck. 'Omdat ik na kerstmis een andere leerriching (kOsh Campus Scheppersstraat) gekozen heb en niet meer kon deelnemen aan het project, heb ik het initiatief genomen om een ander doel te sponseren. Ik had echter de locatie al geregeld met de Mariaschool, directeur meester Tom.

Ook de brouwer spande zich mee in (Willems), en de Alperij was in volle glorie enthousiast om er met haar Alpen-producten kon staan.  Voeg daarbij Dieter Van Dyck met zijn wijnstand, dan weet je dat het ging lukken.

M'n papa, Kris van Dyck, had zijn standje met de ambachtelijke lekkere pralines staan. Lotte en Margot hebben het beste van hun zangtalent en piano begeleiding gegeven, Patrick Hoskens heeft zijn muziekinstallatie uitgeleend, en tot slot heeft Karin Leysen, de gewezen eigenares van de Mutsaert, haar hulp aangeboden om te garçonnen en ze is het nog niet verleerd.

Daarom ben ik heel fier dat ik €1.931, samen met al die grandioze mensen, bij elkaar gesprokkeld heb. Samen voor het Olivia Fund', besluit een trotse Tahnée van Dyck.

Op de foto : Een trotse Tahnée van Dyck overhandigt de cheque van €1.931 aan Eddy Hendrickx.

Guy Verellen/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto