U bent hier

OM vordert 7 jaar cel voor diefstal met geweld

Mol
18.12.2019 - 12.44u
Door: Lex Verellen

Het openbaar ministerie in Turnhout heeft een effectieve gevangenisstraf van 7 jaar gevorderd tegen een twintiger uit Deurne die verdacht wordt van een diefstal met geweld in een appartement in Mol. Tijdens de avond van 17 december 2018 vielen twee gemaskerde mannen een appartement in de Statiestraat binnen. Ze knevelden de bewoner en duwden een vuurwapen tegen zijn hoofd.

Het slachtoffer werd ook geslagen. Nadat ze de bewoner hadden opgesloten in het toilet, vluchtten ze weg met geld en een aantal luxeproducten. Twee maanden na de feiten kwam er een doorbraak in het onderzoek toen in de flat van de ex-vriendin van de beklaagde een zak met het vuurwapen en de identiteitskaart van het slachtoffer werd gevonden.

De beklaagde ontkent zijn betrokkenheid bij de gewelddadige diefstal. Toch zijn er volgens het openbaar ministerie voldoende bewijzen. De tweede dader kon nooit geïdentificeerd worden.

De rechter doet een uitspraak op 8 januari. (Belga)

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto