OMD glaswerken, het vroegere O. Mols-Dom, zit volledig in het nieuw. Een gloednieuwe showroom en kersvers kantoorgebouw. In glas uiteraard. Met deze grondige opsmukbeurt richt het glasbedrijf zich nu ook volop op de particuliere interieurmarkt. Op zaterdag 13 juni is iedereen welkom op het openingsfeest.

"De toepassingen van glas zijn erg divers", zegt zaakvoerder Paul Tegenbos. "Van glazen wanden, deuren, douchewanden en balustrades in glas tot vloerbeglazing en meubels. Om bezoekers en klanten zo goed mogelijk te laten proeven van wat kan, tonen we in onze nieuwe showroom zoveel mogelijk glastoepassingen. Realisaties die we er niet kunnen laten zien, projecteren we op grote schermen."

Hiermee bewandelt OMD glaswerken nu ook de weg van de particuliere bouw. Een antwoord op de vraag die leeft op de markt: driekwart van de opdrachten haalt de glasfabrikant uit aannemers. Het andere kwart komt uit de particuliere sector. Met de nieuwe showroom wil OMD glaswerken het particuliere aandeel optrekken. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten. "Mensen bouwen kleiner. Glas schept ruimte. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat er in de renovatie nog heel wat potentieel voor ons zit", argumenteert Paul Tegenbos.

Conferentieruimte
Bedrijven, verenigingen of organisaties die op zoek zijn naar een conferentieruimte, kunnen voortaan terecht in de nieuwe showroom van OMD glaswerken. Een aparte meeting room biedt plaats voor 24 personen en beschikt over alle apparatuur voor presentaties en meetings.

Openingsfeest
De officiële opening van het nieuwe gebouw gaat gepaard met een openingsfeest op zaterdag 13 juni. Iedereen welkom tussen 10 en 17 u. Het programma:
• Rondleiding in nieuwe showroom
• Kinderanimatie
• Hapje en tapje
• Live voorstelling van het productieproces

OMD glaswerken: koploper
Het familiebedrijf bestaat 86 jaar, er werken een 40-tal mensen. Intussen staat de 4de generatie aan het roer. Door de jaren heen is de glasspecialist uitgegroeid tot een koploper onder de glasbedrijven in ons land.

De focus ligt op het plaatsen van alle soorten beglazingen voor de industrie en particuliere bouw, zowel voor binnen- als buitentoepassingen.

"Door voortdurend vooruit te kijken en te vernieuwen, streven we ernaar toonaangevend in de glassector te blijven", besluit Paul Tegenbos.   Foto NNieuws.