Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Omleiding voor fietsers en wandelaars bij bouw nieuwe school Kessel

Fietsverbinding tussen parking Berlaarsesteenweg en Gasthuisstraat valt in de werfzone.  Vanaf 14 november start de aannemer met de inrichting van de werfzone aan de site voor de nieuwe school in Kessel.

Om alles veilig te laten verlopen, is het noodzakelijk vanaf maandag 14 november de fietsverbinding tussen de parking aan de Berlaarsesteenweg tot en met de kruising met Gasthuisstraat af te sluiten. De eigenlijke bouwwerken aan de nieuwe school starten op 21 november.

De fiets- en wandelweg aan de parking op de Berlaarsteenweg is nog toegankelijk voor aangelanden, maar zal doodlopen op de werfzone. De omleiding voor wandelaars en fietsers gaat langs Berlaarsesteenweg, St.-Lambertusstraat en Gasthuisstraat. Deze omleiding geldt vanaf 14 november tot het einde van de bouwwerken aan de nieuwe school. Dit is voorzien voor de zomer van 2024. 

Ook een deel van de parking aan de Berlaarsesteenweg wordt werfzone. Daar geldt een parkeerverbod. Buurtbewoners zullen voorlopig de helft van de parking kunnen blijven gebruiken.

Berlaarsesteenweg, Nijlen, België

Deel dit artikel