U bent hier

Omzet Handelshart Herentals cadeaucheques in 2020

Herentals
20.01.2021 - 07.50u
Door: Mark Jaspers

De omzet van de Herentalse Handelshart cadeaucheques verdubbelde vorig jaar.  Het systeem van de Herentalse cadeaucheques werd in het leven geroepen door de middenstandsvereniging Thals vzw.

In 2017 werden Helemaal Herentals Cheques verkocht voor een bedrag van 172.615 euro, in 2018 was dat 172.765 euro en in 2019 180.055 euro.

Voorzitter Tony Van Orshaegen is een gelukkig man : "Sinds einde 2019 zijn de cadeaucheques omgevormd tot Handelshart Herentals Cadeaucheques.

Ze kregen een nieuwe look en alle handelaars en horecanten van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven konden gratis intekenen op de vernieuwde cheques. Deze beslissing blijkt nu een schot in de roos. Er werden voor 370.430 euro aan Herentalse cadeaucheques verkocht in 2020."

Naast het financiële nieuws over de cadeaucheques, pakt de vzw ook uit met een aantal realisaties in dit moeilijke corona-jaar.

Er werd volop ingezet op online-shoppen, webinars, restylen van panden door expert Bollé, de introductie van het woonerfprincipe en het gratis Herentals uurtje, de vergroening van het kernwinkelgebied, de banners en bewegwijzering, de samenaankoop van hygiëne- en veiligheidsmateriaal en communicatiecampagnes om de Herentalse ondernemers bekend te maken in de brede regio.

Er worden ook 2 nieuwe bestuurders verwelkomd: Dominick Van Kerkhoven van De Mangerie en Gerben Ultee van Negresco Living. (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto