Vandaag maakte het Overlegcomité de definitieve regels bekend die gelden voor evenementen vanaf 13 augustus.

'Het zijn meteen de afspraken waarmee we samen met jou van Gladiolen Oogst van 24 tot 28 augustus met een gerust hart kunnen samenkomen, feesten en genieten van concerten en de zomerse sfeer. een veilige plek kunnen maken', klinkt het enthousiast bij de organisatoren van Gladiolen Oogst.

'Omdat we iedereen een zorgeloze concertbeleving willen aanbieden, zonder afstand of mondmaskers, zal aan de ingang van Gladiolen Oogst iedereen gecontroleerd worden op basis van het CovidSafe Ticket.

Om toegang te krijgen, moet je voldoen aan één van deze voorwaarden:

Minstens 2 weken volledig gevaccineerd zijn.
Of 4 weken in het geval van het Johnson & Johnson-vaccin.
Een negatieve PCR-test kunnen voorleggen die niet ouder is dan 48u.  Recent een COVID-19 besmetting hebben doorgemaakt.

Deze voorwaarden zullen samen met je op naam geregistreerd ticket en je identiteitskaart worden gecontroleerd aan de hand van de CovidSafe-app.

Ze gelden voor iedereen vanaf 12 jaar. Buiten het festivalterrein zijn de afstandsregels wel nog van toepassing en vragen we je ook om een mondmasker te dragen.

De concerttent van Gladiolen Oogst zal goed geventileerd worden en we voorzien er een zichtbare CO2-meting. Verspreid over het terrein richten we verschillende sanitaire punten in. We zetten ook in op veilig en contactloos betalen aan al onze drank- en eetstanden.

Wil je ook nog eens onbezonnen samenkomen, feesten en genieten van concerten en de zomerse sfeer? Bestel dan nu je tickets voor Gladiolen Oogst met Bart Peeters, Zwangere Guy, Froukje, Les Truttes, De Mens, Ruben Block, High Hi, Tijs Vanneste, The Haunted Youth, The Yummy Mouths, Aili en Kapitein Winokio. TICKETS HIER.'

Onbezonnen, dagen in de zon,
eindeloze nachten... het komt wel weer
Froukje