U bent hier

Onderhoud wegen vanaf begin september

Nijlen regio
30.08.2018 - 13.09u
Door: Lex Verellen

Elk jaar maakt de gemeente Nijlen een lijst op van de wegen die een nieuwe asfaltlaag nodig hebben. Het gaat om straten waar er ofwel reeds zichtbare gebreken zijn ofwel om straten waaraan schade gaat komen als er een winter overgaat.

De bewoners van de betrokken straten worden door de aannemer op de hoogte gebracht van eventuele hinder qua doorgang en bereikbaarheid.

Wat houdt het onderhoud in?

Vanaf maandag 3 september wordt in een aantal straten de volgende werkwijze gevolgd. Eerst wordt het bestaande wegdek in asfalt met een grote freesmachine verwijderd. Daarna wordt eerst een nieuwe kleeflaag aangebracht en vervolgens komt daar een nieuwe toplaag in asfalt bovenop.

Over welke straten gaat het?

In deze straten zal gewerkt worden: Bogaertsheide, Elsendonkstraat, Grote Puttingbaan (zijstraat), Hazenpad, Kroonstraat, Paterstraat, R. de Ramstraat (zijstraat), Schriekstraat, Toekomststraat, Vredestraat (zijstraat) en Zandzegge.

Wie vragen heeft over deze werken, kan contact opnemen met de afdeling Ruimte via ruimte@nijlen.be of op het nummer 03 410 02 60.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto