Inspiratie en motivatie zijn noodzakelijke behoeften van ondernemers die het winnend verschil willen maken met hun zaak. De snelste methode om meer inspiratie en motivatie te ontwikkelen is leren van de kampioenen.  Als je met dezelfde attitude dezelfde dingen doet die kampioenen doen dan verhoog je je kansen op een zakelijke doorbraak.

Topcoach en business expert Carl Van de Velde bestudeerde meer dan 27 jaar de eigenschappen en strategieën van de meest succesvolle ondernemers ter wereld! Hij ontdekte dat topondernemers met een bijzondere focus hun aandacht richten op specifieke deelelementen van hun onderneming. Als jij dezelfde focus aanneemt dan zal je ook je kansen op groei vergroten! 

Carl maakte zijn inzichten en bevindingen toegankelijk voor iedere ondernemer die een gezonde ambitie heeft om te groeien met zijn zaak! Via een LIVE seminar zal hij je inspireren en motiveren om binnen beperkte tijd meetbare progressie tot stand te brengen. Tenminste ... als je open staat voor professionele ontwikkeling.  

Carl Van de Velde komt naar Grobbendonk

Op donderdag 22 mei (vanaf 19 uur) komt Carl Van de Velde naar Hotel Aldhem in Grobbendonk met zijn inspiratiesessie„ de Mindset van Topondernemers”.

Tijdens deze LIVE uiteenzetting zal Carl inzichten delen die je je als ondernemer niet kan permitteren te missen.  Carl laat je zien hoe je sneller meer kunt bereiken met minder hard te werken.

Aansluitend is er een netwerkborrel voorzien om te klankborden met andere ambitieuze en actiegerichte zaakvoerders uit de regio. Het einde is voorzien rond 22.45 uur.

Gratis deelnemen danzij Nnieuws?

Stuur meteen een mail naar redactie@nnieuws.be

Vermeld de code ‘FREE GUEST NNIEUWS’.

De eerste 20 personen ontvangen een gratis ticket t.w.v. 390 euro.

Meer info: www.beterondernemen.be