U bent hier

Ondernemersontbijt smaakt naar meer

Kasterlee
07.12.2019 - 17.49u
Door: Mark Jaspers

Op zaterdag 7 december kwamen meer dan 100 Kastelse zakenmensen samen op het allereerste ondernemersontbijt in Kasterlee. Het gemeentebestuur van Kasterlee liet hen niet alleen genieten van een ontbijt, maar serveerden hen ook een voordracht over de 17 duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's).

De koude kon de ondernemers niet tegenhouden om zich op zaterdag om 8 uur te verzamelen in het Ontmoetingscentrum in Kasterlee.

Na een welkomstwoord door schepen van lokale economie, Walter Van Baelen (CD&V), werden de ondernemers uitgenodigd om aan te schuiven aan de twee buffetten. Op het menu een smakelijk ontbijt met aandacht voor lokale en fair trade producten.

Daarna nam Gert Storms, schepen van financiën, het woord om de financiële impact van het meerjarenplan te duiden.

Om 9 uur spitsten de ondernemers de oren en leerden ze uit de voordracht van Hilde Hanselaer, MVOndernemer, dat de SDG's voor elk bedrijf op een laagdrempelige manier haalbaar zijn.

Tussen 10 en 11 uur was er nog een netwerkmoment waar vele ondernemers dankbaar gebruik van maakten om de banden aan te halen.

"Kasterlee telt veel ondernemers. Van kleine tot grote ondernemingen, elk van hen draagt bij tot een bruisend Kasterlee. Het gaf me dan ook een goed gevoel te zien dat er zo veel ondernemers aanwezig waren op het allereerste ondernemersontbijt," vertelt een enthousiaste Walter Van Baelen.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto