U bent hier

Ongeslagen Vabco Mol vreest verplaatsing naar HBBC

Herentals
18.11.2016 - 20.17u
Door: Peter Caers

Vabco Mol, de ongeslagen leidersploeg in de eerste provinciale van het basket trekt zaterdagavond toch met wat schrik naar de zaal van HBBC.

De coach van Vabco Mol, Jan Mathues beseft dat zijn ploeg favoriet is, maar een verplaatsing naar de hel van De Vesten in Herentals is niet direct een favoriete uitstap voor een trainer.

HBBC versterkte zich met Van Boven en ook Vincent Verbeeck geraakt stilaan op dreef. Voor HBBC maakt het een groot verschil. Zeker voor een vurig thuispubliek is het voor Vabco Mol oppassen.

Bij de leider ontbreken Corremans, Geboers, Bertels en Van den Bogaert. HBBC-coach Jef De Belser hoopt dat zijn team zaterdagavond kan stunten. Hij wil aan het ongetwijfeld sterk aanwezige thuispubliek laten zien tot wat zijn team echt in staat is. En de ongeslagen leider een eerste nederlaag toedienen staat later ook nog goed in de clubgeschiedenis.

HBBC wil er zaterdagavond een basketfeest van maken. Er is heel wat animatie en de voorstelling van de spelers gebeurt aan de hand van spelertjes uit de rijke basketschool van HBBC.

HBBC-VABCO Mol, zaterdagavond 20.45u.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto