U bent hier

Online rekruteren in het onderwijs: ja, het kan

Geel | Herentals | Kempen regio | Lier regio | Mol
25.05.2020 - 22.54u
Door: Mark Jaspers

Honderden laatstejaarsstudenten uit onze lerarenopleidingen studeren eind juni af met voorlopig weinig concrete perspectieven voor een aanstelling vanaf 1 september in het onderwijs, want de meeste schooldirecteurs hebben op dit moment al hun tijd nodig voor het praktische geregel n.a.v. de heropstart van alle leerjaren in juni én een zomeraanbod in juli en augustus.

Scholengroep Fluxus faciliteert krachtig in de zoektocht naar de juiste leraar op de juiste plaats. We brengen studenten en directeurs samen via onze online sollicitatiedag.

Deze vindt morgen plaats, op dinsdag 26 mei om 16u, live via de Facebook-pagina. Bijgevoegde affiche werd wijd verspreid in de lerarenopleidingen van de provincies Antwerpen en Limburg. Wij verwachten een grote digitale opkomst.

U ziet het: de coronacrisis maakt ook ons creatief in de zoektocht naar het beste personeel voor al onze scholen. Scholengroep Fluxus is een grote scholengroep van het GO!, die zich uitstrekt van in Edegem en Mortsel, over Lier en Herentals tot in Turnhout, Geel en Mol.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto