Op 5 oktober opent cocoon2440 de deuren. Het pand in de Stationsstraat 24 in Geel wordt een thuishaven voor jongeren met innovatieve ideeën die willen proeven van ondernemerschap. Ze doen dit onder begeleiding van businesscoaches van de KU Leuven Campus Geel.

Wie komend academiejaar door de Stationsstraat in Geel struint krijgt misschien wel eens een experimenteel hapje aangeboden. De studenten voedingstechnologie van KU Leuven campus Geel krijgen met cocoon2440 een stek in het centrum van de stad. Ze zullen er werken aan hun projecten rond voedsel voor de toekomst en toevallige passanten kunnen daarbij helpen!

Dit en vele andere projecten krijgen vanaf dit academiejaar een onderkomen in de Stationsstraat in Geel. Op 5 oktober stellen we het gloednieuwe pand en zijn mogelijkheden graag aan u voor. Van 14u tot 20u zetten we de deuren open en de 3D-printers aan.

Ben je er graag bij? Kom gerust een kijkje nemen tijdens de opendeurdag. Voor vragen kan u terecht bij Rita Thijs, coördinator van het project (0475 24 60 52 of rita.thijs@kuleuven.be). Zij kan ook ter plaatse voor de nodige toelichting zorgen.

Praktisch:
5 oktober, 14-20u
Stationsstraat 24, Geel