Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ontdek nieuwe Wilfried Peeters-fietsroute : aanrader

Wilfried Peeters-fietsroute

Vanaf vandaag kan je aan café ’t Smetje in Sluis vertrekken voor de gloednieuwe Wilfried Peeters-fietsroute! De fietsroute is 77 kilometer lang en bestaat uit twee lussen van 30 en 47 kilometer.

Zo kan iedereen, van recreatieve fietser tot doorwinterde wielertoerist, het hart ophalen. Aan de start vind je een infobord met de route. Aan de hand van de brochure krijg je onderweg meer info over de bezienswaardigheden en weetjes over Wilfried.

Fans van het eerste uur worden dit weekend bovendien beloond met een superleuk gadget.

Je herkent de nieuwe themaroute aan mooie, specifieke bewegwijzering. Hiermee kom je op plekjes waar de fietsknooppunten je niet altijd naartoe sturen.

Brochures

De nieuwe fietsroute is gratis verkrijgbaar bij onze dienst toerisme, Markt 24. Liever online downloaden en meenemen op je smartphone? Ook dat kan, via www.visitmol.be/wilfriedpeetersroute.

Aan de hand van de brochure krijg je onderweg meer informatie over bezienswaardigheden en enkele weetjes over Wilfried Peeters!

Gadget tijdens openingsweekend

Enthousiastelingen die het weekend van 14, 15 en 16 april op hun fiets springen, worden beloond met een supertoffe sleutelhanger! Zo lang de voorraad strekt, kan je dit leuk aandenken ophalen in:

· Café ’t Smetje, Sluis 180

· de Primeur, Sluis 211

· Café ’t Voske, Sluis 166

· ’t Sluyshof, Brandstraat 225 (gesloten op donderdag en vrijdag)

· Café De Kempen, Sluis 60.

Wilfried Peeters-fietsroute

Deel dit artikel